07/13/12 22:01
(http://www.klassa.bg/)

Международните осиновявания са обект на дискусия в ТЕМИДА по телевизия България он ер, събота, 14 юли, 10.30 ч.

Държавните институции отчитат, че у нас все повече деца се осиновяват, а извеждането им от специализираните институции продължава. Вижте мнението на Милена Първанова - директор на дирекция "Международни осиновявания" към Министерството на правосъдието. Отчита се крайна липса на доверие към биологичните родители и завишено към всички станали, които могат да ги заместят. Дори това да са осиновители или приемни семейства. За това и се стига до абсурда, дете да бъде настанено при близки или родни без да е потърсена възможността това да стане при биологичните му родители.
Тази неделя от 10:30 часа в Темида по телевизия България он ер
Около 15% от идентифицираните жертви на трафик в България са деца. Миналата година в страната ни са регистрирани общо 542 жертви от България. Осъдените за това престъпление са 116. А приходът за престъпниците в огромни мащаби. Анализът в неделя в ТЕМИДА прави главният секретар на Комисията за борба с трафика на хора Антоанета Василева. Вижте и чуйте как момичета, подлъгани, че ще сбъднат мечтите си стават жертва на изнасилвания и побой.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване