07/14/12 14:30
(http://radiomilena.com/)

Посланикът на Оман на посещение в Поморие

Oman poslanik 1024x768 Посланикът на Оман на посещение в Поморие

Негово Превъзходителство Али Ал Махруки, представител на Султаната Оман съчета почивката си в Поморие, за да се срещне с кмета Иван Алексиев по негова покана.

Двамата изразиха готовност за партньорство в популяризирането на Поморие като туристически и рехабилитационен център. Кметът изтъкна като голямо предимство за развитието на туризма чистата морска вода и наличието на собствена пречиствателна станция, благодарение на която няма отпадни води, които да се вливат в Черно море непречистени. Лечебната кал от друга страна дава възможност за развиване на балнеотуризма и представяне на Поморие не само като морска туристическа дестинация, но и като калолечебен център. Това гарантира на потенциалните инвеститори сигурност и възвръщаемост на инвестицията. „Ние се опитваме да представяме не само хилядолетната история на града, но и неговото бъдеще като съвременен европейски град”, отбеляза кметът Иван Алексиев. Али ал Махруки от своя страна обеща да промотира Поморие пред жителите на Оман, защото вярва в развитието на града и ще съдейства за намирането на инвеститори, които да освежат града и да допринесат за привличането на повече туристи. Важно за развитието на туризма е и нивото на обслужване и първата най-важна стъпка за добрата съвместна работа е доверието, подчерта Н. Пр. Али ал Махруки. На срещата присъства и журналист, който подготвя репортаж с информация и много снимки на Поморие за голям кувейтски вестник.

 Посланикът на Оман на посещение в Поморие

bookmark Посланикът на Оман на посещение в Помориеsvejo Посланикът на Оман на посещение в Помориеgoogle Посланикът на Оман на посещение в Помориеdelicious Посланикът на Оман на посещение в Помориеstumbleupon Посланикът на Оман на посещение в Помориеfacebook Посланикът на Оман на посещение в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване