07/15/12 13:06
(http://radiomilena.com/)

Изборният ден в Бургас за председател на СДС

41 150x150 Изборният ден в Бургас за председател на СДСВторият тур на вътрешните избори за председател на СДС се провежда днес. Изборният ден започна точно в 10:00 ч. сутринта и отчита силна избирателна активност.  Още в 08:00 ч. пред централата на СДС в Бургас – на ул.  „Богориди” 34 имаше чакащи да пуснат своя вот.  Към 13:00 ч. избирателната активност за община Бургас е 60%.

Сините избират между кмета на град Карлово – д-р Емил Кабаиванов и д-р Ваньо Шарков. На първия тур бургаските седесари оказаха силна подкрепа на д-р Емил Кабаиванов като за него бюлетина пуснаха 96% от гласувалите.

Тази сутрин, малко след започване на изборния ден,  своя глас пуснаха областният председател на СДС – Костадин Марков, общинският председател на СДС – адвокат Константин Райков и членът на Националния съвет – Владимир Кисьов. Също и много от членовете на СДС в Бургас.

12 Изборният ден в Бургас за председател на СДС

          Областният председател на СДС – Костадин Марков пусна своя глас малко  след започване на изборния ден.

 

21 Изборният ден в Бургас за председател на СДС

                         Общинският председател на СДС – адвокат Константин Райков

 

31 Изборният ден в Бургас за председател на СДС

              Членът на Националния съвет – Владимир Кисьов гласува в Бургас

 Изборният ден в Бургас за председател на СДС

bookmark Изборният ден в Бургас за председател на СДСsvejo Изборният ден в Бургас за председател на СДСgoogle Изборният ден в Бургас за председател на СДСdelicious Изборният ден в Бургас за председател на СДСstumbleupon Изборният ден в Бургас за председател на СДСfacebook Изборният ден в Бургас за председател на СДССподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване