07/16/12 08:22
(http://radiomilena.com/)

Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови карти

police 150x141 Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиВ резултат на сигнал, получен в отдел «Борба с организираната престъпност» – Бургас за монтиране на технически устройства за неправомерно копиране на данни от банкови карти, на 15.07.т.г., служители от отдела съвместно със служители на Районно управление «Полиция» – Поморие, са задържали в момент на използване на скимиращо устройство на банкомат, разположен на поморийската улица «Търговска» № 2, лицата : Ц.К., 24 годишен и Р.В., 46 годишен, и двамата от Благоевград. При задържането на Ц.К. е открита пластмасова пластина с неправилна форма с вградени в нея електронни елементи и микрокамера, а  при задържането на Р.В., същият направил опит да изхвърли намиращата се в него пластмасова правоъгълна кутийка с вградено в нея електронно устройство, състоящо се от платка с вградени елементи. В момента на задържането на лицата в близост до офиса на банка са забелязани още две лица от приятелското обкръжение на Ц.К. и Р.В., които виждайки задържането им, се опитват да избягат, ползвайки таксиметров автомобил от близката стоянка. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия на входа на Ахелой, служители от Районно управление «Полиция» – Поморие задържали 46 годишния П.И. и 29 годишната А.Й., и двамата от Благоевград. Предприети са процесуално следствини действия – събиране на доказателства, като в момент на неотложност са извършени обиски и изземвания, претъсвания на помещения, ползвани МПС и иземване на вещи и предмети и средства за  извършване на деянието. Лицата са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

 Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  карти

bookmark Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиsvejo Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиgoogle Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиdelicious Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиstumbleupon Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиfacebook Опитаха да монтират устройство за копиране на данни от банкови  картиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване