07/17/12 18:01
(http://radiomilena.com/)

Държавата да пусне ваучери за почивка

plaj 150x150 Държавата да пусне ваучери за почивкаЕдин от проблемите на българския туризъм е изтичането на туристи към други страни. Начин да се реши този проблем е раздаването на ваучери за почивки, както са ваучерите за храна, коментира Румен Драганов, директор на Института за оценки и анализи в туризма, цитиран от actualno.com.  Това би струвало 200 млн. лв. на правителството, каза още Драганов. По думите му тези ваучери ще увеличат заетостта на легловата база и ще създадат нови работни места.   Стъпките трябва да дойдат от правителството, докато то не осъзнае, че е собственик на туристически атракции, нещата няма да се подобрят, каза експертът.  Разходът на правителството ще се възвърнат чрез по-добро развитие на местните икономики, допълни той.   Към момента средната заетост на легловата база продължава да се движи около 30%. Тази година е тежка и си личи, че има нещо сбъркано в политиката за туризма, заключи директорът на Института за анализи и оценки в туризма.

 Държавата да пусне ваучери за почивка

bookmark Държавата да пусне ваучери за почивкаsvejo Държавата да пусне ваучери за почивкаgoogle Държавата да пусне ваучери за почивкаdelicious Държавата да пусне ваучери за почивкаstumbleupon Държавата да пусне ваучери за почивкаfacebook Държавата да пусне ваучери за почивкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване