07/19/12 15:15
(http://www.klassa.bg/)

Личната сътрудничка на Берлускони го изнудва за 1 милион евро

Бившият зъболекар и личен сътрудник на Силвио Берлускони Никол Минети, която в момента ръководи неговата партия „Народ на свободата“ в Ломбардия, Северна Италия, е поискала от него 1 милион евро или водеща роля в някой от неговите тв канали. Според британския в. „Дейли телеграф“ Минети е поставила тези условия, след като бившият премиер е поискал тя да напусне отговорния партиен пост. Тя го получи благодарение на връзката си с премиера, но сега се оказва неудобна за политика, който се готви да прави отново правителство след изборите. Минети е разпитвана по процеса за секспартитата „бунга бунга“, за които се твърди, че е устройвал Берлускони. Според следствието тя именно е набирала непълнолетните проститутки за оргиите. 
Секретарят на „Народ на свободата“ Анджелино Алфано също призова Минети да напусне партийния пост, но в редиците на партията има хора, които я защитават. 
Парламентарните избори в Италия, която сега се управлява от експертно правителство, са през април 2013 г. Берлускони бе принуден да подаде оставка през ноември 2011 г., след като загуби парламентарна подкрепа.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване