07/19/12 05:10
(http://radiomilena.com/)

Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установена

burgas aten 150x150 Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установена Установено е лице, камикадзе в този терористичен акт, това каза Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи, в Бургас, предаде бТВ. В лицето е имало шофьорска книжка от Мичиган. Проверено е на територията на САЩ дали има издадена такава шофьорска книжка – книжката е фалшива. Самоличността на лицето, което направи този терористичен акт, към настоящия момент не може да бъде установена.

 Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установена

bookmark Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаsvejo Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаgoogle Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаdelicious Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаstumbleupon Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаfacebook Самоличността на лицето, което направи терористичния акт, не може да бъде установенаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване