07/21/12 09:36
(http://radiomilena.com/)

Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищение

SAM 150x150 Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеБлагодарствено писмо до поморийската превозваческа фирма „Конкорд -7” ЕООД изпрати кметът на община Поморие Иван Алексиев. Благодарността  е за професионализма и смелостта на автобусния шофьор Виктор Андонов, който спаси живота на над 50 души  по време на атентата на летище Бургас. Пожела му здраве, бързо възстановяване и все така да съхранява своята човечност и отговорност.
Radiomilena  припомня, че веднага след взрива на летище Бургас, 43- годишният шофьор  Виктор Андонов прояви истински героизъм, като с риск за живота си  успя да притича до пълния автобус с хора, да включи двигателя и с отворени капаци на багажните отсеци да изведе возилото да площадката на изпращащите, въпреки виковете и паниката на хората, защото там мястото е било най-безопасно. Неговата помощ е достойна за уважение и възхищение.

 Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищение

bookmark Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеsvejo Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеgoogle Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеdelicious Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеstumbleupon Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеfacebook Помощта на помориеца Виктор Андонов е достойна за уважение и възхищениеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване