07/23/12 12:59
(http://www.klassa.bg/)

БНР - с изключителни права да отразява Олимпийските игри

БНР притежава изключителните права да предава Олимпийските игри в Лондон, които ще се проведат от 27 юли – 12 август, а пратениците на Българското национално радио ще се включват по всяко време пряко по програма „Хоризонт“, за да информират за спортните събития, постижения и новини.

Четирима пратеници на БНР ще отразяват Летните олимпийски игри - Светослав Костов, Теодор Черешев, Ивайло Герчев и Илиян Христов, които ще отпътуват на 26 юли за английската столица. В духа на традицията от Сидни преди 12 години, Атина преди 8 и Пекин пред 4, радио тимът няма да пропусне нито един старт на български спортист в олимпийската надпревара. Слушателите на БНР ще имат привилегията да чуят всички български спортисти и техните треньори, които ще се опитат да зарадват феновете на спорта в България.


Всеки ден от понеделник до събота от 11 до 12 часа в извънредното „Олимпийско студио“, а от понеделник до петък в предаването „На финала“ – от 18 до 19 часа, в дните на Олимпиадата, е предвидено да бъдат излъчвани репортажи, интервюта и коментари “на живо “ от Лондон.

Подробна информация за Олимпийските игри очаквайте също в блоковите предавания „Спорт и музика“ - всяка събота следобед, и в „Хоризонт за вас“ - в неделните следобеди.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване