07/24/12 10:00
(http://radiomilena.com/)

Празник на с.Каменар

IMG 7820 150x150 Празник на с.КаменарСело Каменар, община Поморие  чества своя празник на 25 юли. Тържествата ще започнат в 17.00  ч. с празнична вечерня в църквата „Св. Параскева”. От 19.00 ч.  започва  организираният от  читалище „Просвета-1888”  концерт с участието на самодейните състави, които ще поднесат своя поздрав към жителите и гостите на селото. На следвашия ден,  от 7,30 ч. ще се състои празнична литургия по освещаването на църквата „Св. Параскева”, отслужена от Сливенския митрополит Йоаникий. Припомняме, че преди месец Н.В.Пр. Сливенският митрополит се срещна с кмета на Поморие и изказа задоволството си от работата на общинското ръководство, което се ангажира в това да съхранява и популяризира православната вяра. Тогава той даде съгласието си лично да присъства при освещаването на църквата в с. Каменар, в деня, в който се чества празникът на Св. Преподобномъченица Параскева Римлянка.

 Празник на с.Каменар

bookmark Празник на с.Каменарsvejo Празник на с.Каменарgoogle Празник на с.Каменарdelicious Празник на с.Каменарstumbleupon Празник на с.Каменарfacebook Празник на с.КаменарСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване