10/13/11 17:50
(http://radiomilena.com/)

Среща на инж. Петър Златанов и социалдемократите с жителите на с. Каменар

 Инж.Петър Златанов и кандидатите за съветници от листатата на Политическо движение Социалдемократи  се срешнаха с жителите на с.Каменар. Петър  Златанов предостави на всеки от присъстващите отчета за своята дейност като кмет на Община Поморие за периода 2003-2011г. Благодари на жителите за подкрепата и  отбеляза, че направеното през тези години е плод не само на работата на общината, но и на разбирането и доверието на хората.
Водачът на листата адвокат Кери Митева представи останалите кандидати за общински съветници и се спря на основните моменти от програмата  за развитието на общината.   Младите социалдемократи предлагат гражданско участие в работата на общината и граждански контрол върху приеманите решения. Те ще работят за жизнена, икономическа и социална среда, подкрепяща семейството.
В последвалия непринуден разговор жителите на с. Каменар благодариха за благоустрояването на селото, обновяването на сградата на кметството, новоизградения парк, пътната мрежа, модерната спортна площадка и подобреното сметосъбиране.
Във връзка с поставения въпрос за бъдещето на сметището в землището на с. Каменар, инж.Златанов разясни, че предстои поетапно му закриване. Общината участва в изграждането на регионално депо за твърди битови отпадъци по програмата ИСПА като съвместно с Община Несебър ще реализира претоварна станция.
Подготвен е проект за канализация на с.Каменар и Община Поморие ще направи необходимото за неговата реализация. Възможностите за стопанисване на местните водоизточници ще се използват пълноценно за разкриването на работни места и увеличаване приходите в Община Поморие

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване