07/29/12 20:58
(http://radiomilena.com/)

Приключи турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Поморие

 396026 266092896838490 223814812 n1 Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Поморие

Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Поморие  „Йорданка Бончева”. Той се проведе от 27 до 29 юли  2012 г. на източния плаж. В турнира участваха най-добрите 15 мъжки и 9 дамски двойки от цялата страна,   За първи път в плажния волейбол мериха сили и поморийски състезатели.

Сред мъжете най-добри се оказаха Константин Митев и Мирослав Градинаров, които победиха с 2:0    Милен Стоянов и Явор Генов. На трето място се наредиха Кирил Хаджиев и Делчо Раев,  а четвърти Евгени Петков и Любомир Стойков.

При жените златото грабнаха Диана Малинова и Диана Филипова, побеждавайки софийската двойка с 2:0. Така на второ място останаха  Ася Динова и Светла Ангелова. На третото място на почетната стълбичка се изкачиха Виктория Викторова и Славина Колева , а четвърти Анета Аладжова и Ивана Бояджиева.

Със специални награди от Община Поморие си тръгнаха Милко Багдасаров, председател на националната комисия  по плажен волейбол, Тодор Стоянов, технически супервайзор на турнира и Федя Рошманова, главен съдия.

559207 266093270171786 1525027822 n1 Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Поморие

 Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Поморие

bookmark Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Помориеsvejo Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Помориеgoogle Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Помориеdelicious Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Помориеstumbleupon Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община Помориеfacebook Приключи  турнирът от националната верига по плажен волейбол за Купата на Община ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване