03/31/12 14:03
(http://radiomilena.com/)

Турнир по футбол на малки вратички за купата на Община Поморие

 От 23 април до  4 май 2012 г., в гр.Поморие  ще се проведе турнир по футбол на малки вратички за купата на Община Поморие, под наслов: „Спорт завинаги”, включен в общинския спортен календар.
1.Регламент:
Право на участие имат непрофесионални отбори от местни фирми, предприятия и учреждения. Максимален брой на състезателите в отбор е 12 човека, а минимален брой – 5+1 с 2 резерви. При наличието на картотекирани футболисти в „В”, „Б” и „А” група, само един има право да бъде в игра. Не се допускат за участие състезатели под 16 г. възраст. Футболните срещи се провеждат в две полувремена от по 20 мин. всяко, с 5 минутна почивка. По време на мач, смените могат да бъдат неограничен брой/ на хокeен принцип/ и се извършват задължително при спряна игра от съдията. Всеки играч, който получи червен картон ще отсъства от игра 2 мин. Не важи правилото за връщане на топката на вратаря. Не се маркират засади. При изпълнение на наказателен удар, стената е на разтояние 6 м. Странично хвърляне(тъч) се изпълнява с ръце. Съдийските отсъждания и фиксираните крайни резултати в мачовете са окончателни и не подлежат на оспорване. Играчите представят лична карта на техническия секретар на турнира, както и медицинско свидетелство, направено в седмицата на турнира.
2.Схема на игра:
Регламентът за схемата на игра, по която ще се проведе турнирът се определя спрямо броя на записалите се отбори и ще се оповести след приключване на записванията, както и дата, час на техническата конференция и реда на срещите.
1.    Определят се групи
2.    За победа 3 точки, за равен 1 точка
3.    От групите се класират първите два отбора, като се отчитат по степен на важност следните критерии: набран общ брой точки; резултат от преминалия двубой; голова разлика
4.    Във втората фаза се играе по системата на елиминиране, на принципът:”първи    срещу втори” от различните групи
5.    При равенство в редовното време се дават две продължения по 5 мин
6.    При нов равен резултат се изпълняват по 5 наказателни удара, при ново равенство по 1, до излъчване на победителя.
3.Нграден фонд: 800лв.
І място -350 лв.;ІІ място -250 лв.; ІІІ място  -200 лв. Допълнителни награди: за голмайстор,най-добър вратар.най-техничен състезател и любимец на публиката
4.Записване:
В сградата на Община Поморие, ул. „Солна” 5, стая № 23, Аделина Чолева. Срок за записване: 17 април 2012 г , до 17.00 ч. Такса за участие – 50 лв.
Записалите се отбори във футболния турнир  могат да ползват за своята  подготовка  на спортните площадки в кв.”Свобода”, кв.”Св.Георги”, кв.”Север” и до СОУ”Иван Вазов” в Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване