07/30/12 13:57
(http://www.klassa.bg/)

BECK’STAGE сцена за посетителите на Spirit of Burgas


Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на фестивала. Това ще стане възможно благодарение на уникалната Beck’stage сцена, изградена от немска марка бира номер едно в света Beck’s, която за трета поредна година е официален партньор на най-мащабното лятно музикално събитие у нас.
Beck’stage сцената е логично продължение на Beck’sperience сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от фестивалната програма. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от Spirit of Burgas 2012, те ще могат да станат част от историята на фестивала, като се качат на Beck’stage сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на Spirit of Burgas 2012. Тази година музикалната емоция и тръпката от това да си на Beck’stage е още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със „своя собствена група”. В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи - “Маze”, миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният „изпълнител” на Beck’stage, и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци, на Beck’stage сцената.
Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на Spirit of Burgas. Това ще направи „звездите на сцената на Beck’s” част от реалната програма на Фестивала, като те също ще имат своя публика, която да ги подкрепя по време на техните изпълнения на живо. За всички, които се качат на сцената на Beck’s, славата продължава и след края на Spirit of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.
Beck’stage сцената е само част от всички активности, които немска марка бира номер едно организира за своите фенове като партньор на Sprit of Burgas. През целия месец юли Beck’s проведе и специална игра в обновената си страница във FB http://www.facebook.com/becksperience.bulgaria, чрез която вече раздаде повече от 200 билета за фестивала.
Дългогодишното партньорство на Beck’s с най-големия летен музикален фестивал в България Spirit of Burgas съвпада с философията на марката да бъде част от най-вълнуващите музикални събития у нас. Чрез своята музикална платформа Beck’sperience брандът традиционно партнира на най-добрите имена от световната и българска сцена, с което дава възможност за незабравими музикални емоции на всички почитатели на марката и качествената музика. Партньорството със SoB е „една от възможните посоки”, или начини за забавления, по които всеки един от феновете на Beck’s може да “тръгне”. Те съответстват на новия слоган на Beck’s – Follow your inner compass („Следвай вътрешния си компас”), и са част от комуникационната платформа на марката.


За Beck’s
Създадена през 1873 г., Beck’s e немска марка бира номер едно в света и синоним на безкомпромисно качество. След близо 140 години история марката и до днес съхранява качеството и традициите си. И до ден днешен Beck’s се произвежда по стандартите на Закона за чистота на бирата, валиден още от 1516 г.
От самото начало Beck`s недвусмислено заявява своята философия – вярата в иновациите и независимото мислене. Философията й предопределя и нейния таргет – марката се превръща в част от начина на живот на модерните млади хора.


В България Beck`s е част от портфолиото на “Каменица” АД. Каменица” АД е водеща пивоварна компания в България, част от A Molson Coors Company. "Каменица” АД е единствената българска компания, която съчетава трите пивоварни традиции - белгийската, немската и чешката. Портфолиото й включва както местните марки Каменица, Астика, Бургаско пиво, Славена, така и водещите световни марки Stella Artois, Beck’s и Staropramen. Компанията оперира с две пивоварни в Пловдив и Хасково. Общият брой на заетите в дружеството възлиза на около 680 работници и служители и с това компанията е и най-големият работодател в бирената индустрия. За последните четири години „Каменица” АД е инвестирала повече от 68 млн. лева, по-голямата част, от които са вложени в пивоварните в Хасково и Пловдив.


За Molson Coors Brewing Company:
Molson Coors Brewing Company е водеща глобална пивоварна компания, която предлага изключителни брандове на почитателите на бирата в целия свят. Компанията произвежда и продава портфолио от водещи примиум марки като Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, и Cobra - в Северна и Южна Америка, Европа и Азия. В Канада компанията оперира чрез Molson Coors Canada; в САЩ – чрез MillerCoors; във Великобритания и Ирландия – чрез Molson Coors UK; в Централна Европа – чрез Molson Coors Central Europe, а извън всички тези пазари - чрез Molson Coors International. Molson Coors е включена в Индекса за устойчиво развитие на Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index), като непрекъснато търси нови възможности за оптимимизиране и в сферата на корпоративната отговорност. За повече информация посетете корпоративния уебсайт на компанията - http://molsoncoors.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване