08/05/12 14:09
(http://www.klassa.bg/)

Armin van Buuren взриви Spirit of Burgas

„Това беше най-доброто ми парти в България. Благодаря ви! Ще се видим и следващото лято.“ Това сподели Armin van Buuren на българската публика веднага след като посрещна изгрева на Solar Dance Arena в първата вечер на Spirit of Burgas. През цялата нощ холандската мегазвезда не спираше да показва, че искрено се забавляваq и многократно вдигаше парти градусаq развявайки българското знаме, качен върху своя пулт.
След високо вдигнатата топка от Armin в съботната вечер Mark Knight и Fedde Le Grand я отиграха по най-перфектния начин. Буквално и преносно. След като Mark Knight докара в екстаз над 7-хилядната публика, на сцената се появи и Fedde Le Grand, който с всяко следващо парче я караше да избухва отново и отново. За изненада на всички гости организаторите пуснаха във въздуха десетки плажни топки, които публиката си подава цяла нощ. В играта с жонглирането се включи и самият Mark Knight, който умело поемаше пасовете и връщаше топките към многохилядната танцуваща тълпа. За финал двамата диджеи пускаха заедно рамо до рамо до 7 часа сутринта, а никой не искаше да повярва, че партито може да свърши. Те посрещнаха изгрева на сцената на Solar Dance Arena, неспирно изпращайки сърца към родните фенове. Така Mark Knight и Fedde Le Grand показа, че няма граница на емоцията, която не могат да достигнат, и дадоха много силна заявка общото им парти да бъде обявено за най-доброто електронно събитие на годината.
В неделя парти маратонът на Solar Dance Arena ще продължи с двамата техно магнати Richie Hawtin и Dubfire, които родната публика ще види за първи път заедно на една сцена.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване