08/12/12 20:47
(http://radiomilena.com/)

С „Дим да ме няма“ закриха Националната седмица на морето

DSC0006 1024x680 С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето

Снимка: Красен Байлов

„Поморие- купон до зори” изпя Графа и целият площад запя с него. В деня на младежката активност, безброй млади хора изпълниха пространството в центъра на Поморие и се забавляваха с неговите изпълнения. Получи се невероятен купон, в който бяха представени в нови аранжименти най-големите хитове на Графа и песните от последния му албум „Невидим“. И разбира се хитът „Дим да ме няма”- достоен завършек на Националната седмица на морето. На сцената се показа по най-категоричния начин, че чрез музиката човек се чувства щастлив и се зарежда с любов към живота. Тази августовска вечер, организирана от Община Поморие дълго време няма да бъде забравена, защото със заряд и емоция Владимир Ампов и екипа му сътвориха незабравимо преживяване за жители и гости на Поморие.

 

 

 С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето

bookmark С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето svejo С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето google С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето delicious С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето stumbleupon С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето facebook С Дим да ме няма закриха Националната седмица на морето Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване