08/18/12 13:42
(http://radiomilena.com/)

Отделен регистър за малките рибарски лодки

lodki1 150x150 Отделен регистър за малките рибарски лодкиВкарват в отделен регистър малките рибарски лодки с дължина до 10 метра, съобщи директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Драгомир Господинов.   Той поясни, че собствениците на лодки ще бъдат на облекчен режим, ще плащат патентен данък, но няма да имат право да участват в разпределението на квотите за улов на калкан и цаца, ако нямат GPS система. Собствениците на по-големи плавателни съдове трябва да се регистрират като юридически лица до 1 януари 2013 година. В същия срок вероятно ще бъде готов и новият регистър за малките лодки, цитира Агенция КРОСС.

 Отделен регистър за малките рибарски лодки

bookmark Отделен регистър за малките рибарски лодкиsvejo Отделен регистър за малките рибарски лодкиgoogle Отделен регистър за малките рибарски лодкиdelicious Отделен регистър за малките рибарски лодкиstumbleupon Отделен регистър за малките рибарски лодкиfacebook Отделен регистър за малките рибарски лодкиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване