08/22/12 21:11
(http://www.klassa.bg/)

Време е за герои с Бен 10: Омнивърс

Едно момче - много герои! Това в пълна сила важи за Бен Тенисън, който отново ще се появи по Cartoon Network в новата поредица Бен 10: Омнивърс. След премиерата на анимацията в САЩ на 22 септември, Бен 10: Омнивърс ще превземе телевизионното пространство като се появи в 178 държави в целия свят и стартира в България в понеделник, 24 септември в 18:30.

В Бен 10: Омнивърс битките с лошите са само част от историята на супергероя. С малко помощ от своя партньор-новобранец, Бен се сблъсква със странностите на извънземния свят и открива позабравени врагове, които търсят възмездие, както и нов, потаен злодей, който е по петите му. С още повече извънземни на свое разположение, Бен 10 отново е на линия за още повече забавление. Бен 10: Омнивърс е най-новата поредица от Cartoon Network Studios. Мат Йънгбърг (Transformers: Animated) е изпълнителният продуцент на шоуто.

Бен 10 ще превземе не само телевизионното пространство – за децата ще бъде достъпна и неговата дигитална версия. Новите извънземни превъплъщения на Бен 10 ще бъдат представени на CartoonNetwork.bg – децата ще имат възможност да намерят таен код и да изиграят 10 мисии онлайн. На минисайта, посветен на Бен 10: Омнивърс, който ще бъде активиран до края на месеца, ще могат да бъдат намерени приключенски игри, видеоклипове, допълнителни факти и други забавни задачи.

Търговските продукти със съответната марка ще се появят на пазара през есента, като това ще съвпадне с премиерата на анимацията. Играчките с марката Бен 10: Омнивърс ще включват екшън фигурки, превозни средства и различни видове занимателни игри, произведени от компанията Бандай, като всички от тях ще съответстват на самата поредица. Очаква се още продукти с марката да се появят на пазара през 2013.



За Бен 10:

Бен 10 е най-успешната глобална марка на Cartoon Network. След премиерата на първата поредица за Бен 10, създадена от Man of Action Studios през 2006, на сцената се появяват общо 4 анимационни поредици, един анимационен филм, два игрални фирма, един филм с компютърно-генерирана анимация, нов пълнометражен филм в процес на развитие и много популярни продукти за потребителите – всичко това завладява зрителите в световен мащаб.

За Cartoon Network:

Cartoon Network е един от водещите телевизионни детски канали в Централна и Източна Европа и Бенелюкс, който излъчва комбинация от популярни комедийни, приключенски и екшън поредици. Едни от най-популярните анимации са Невероятният свят на Гъмбол, Бен 10, Време за приключения, Парк шоу, Star Wars: Войните на клонираните и Генератор Рекс. Cartoon Network е достъпен и чрез своите уебсайтове, чрез мобилни комуникации, игри, видео по поръчка и редица лицензирани продукти. След началото си като пан-европейски канал през 1993, Cartoon Network стартира свои локализирани версии в Европа, Близкия изток и Африка – сега каналът достига до над 114 милиона домакинства на 21 езика. Cartoon Network се управлява от Turner Broadcasting System Europe.

Turner Broadcasting System, Inc., е компания на Time Warner. Тя създава новинарски, анимационни и развлекателни телевизионни предавания и продукти, които са достъпни на различни видове медийни платформи за потребители по целия свят.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване