09/21/12 08:40
(http://radiomilena.com/)

Главен инспектор Николай Григоров обявен за „Полицай на месеца“

Nikolai Grigorov Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месеца

Полицай на м. август в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Районно управление «Полиция» – Поморие стана главен инспектор Николай Григоров – Началник Участък «Полиция» -Каблешково към Районно управление «Полиция» – Поморие.

Областният Директор – Комисар Милен Димитров връчи почетна грамота на полицейския служител, награждавайки го още със служебна благодарност и 100 лв. парична награда, за това че под негово ръководство е установен и задържан причинителя на пожара обхванал землището на селата Горица, община Поморие и Гильовца, община Несебър.

На 15.08.2012 год. в 12.30 часа е получен сигнал за възникнал пожар, обхванал землището на селата Горица, община Поморие и Гильовца, община Несебър.  В 14.30 часа пожарът навлиза и в горския масив, по посока с. Козичено, община Поморие – „Дюленски проход”, община Несебър. До вечерта бедствието се разраства на площ от 10 000 декара.  На 16.08.2012 год. е обявено бедствено положение на територията, на общините Поморие и Несебър. В гасенето на пожара се включват и хеликоптери на ВВС. Пожарът е овладян на 18.08.2012 год., като от направените анализи, е установено, че са изгорели повече от 4000 декара горски масив.

След началото на пожара, служители на Участък «Полиция» – Каблешково към Районно управление «Полиция» – Поморие, под ръководството на главен инспектор Николай Григоров, започват бързи оперативно издирвателни мероприятия в резултат, на които установяват, че пожарът е започнал от поляна, разположена до двора на новостроящ се цех за вино в района на с. Горица, община Поморие. На 17.08.2012г., лицето причинило палежа по непредпазливост 50 годишния, А. П. от с. Гильовца, община Несебър, е установено и задържано. От проведените допълнителни процесуално следствени действия, са събрани неоспорими доказателства за вината на извършителя.

Главен инспектор Николай Григоров работи в системата на МВР от 1998 год., в началото като районен инспектор в Районно управление «Полиция» – Поморие, а от 2003год. като Началник на Участък «Полиция» – Каблешково. Семеен е, с едно дете.

При получаването на почетната грамота Николай Григоров, каза че приема наградата  и от името на участвалите в разкриването на престъплението инспектор Богданов, инспектор О.Хасан, главен полицай Г.Димитров и старши разследващ полицай Я.Добрев и благодари, че общите им усилия са забелязани от ръководството на ОДМВР Бургас. Изказа благодарност на колегите си от участъка, като подчерта, че създаването на колективен дух е процес, а не отделно постижение и че трябва, и за в бъдеще да продължат с усилия в тази насока.

 Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месеца

bookmark Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаsvejo Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаgoogle Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаdelicious Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаstumbleupon Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаfacebook Главен инспектор Николай Григоров обявен за Полицай на месецаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване