09/21/12 20:54
(http://www.klassa.bg/)

За втора поредна година Mr. Bricolage ще подкрепи иницативата Жълти стотинки

За втора поредна година веригата за ремонт и обзавеждане на дома и градината, Mr.Bricolage ще подкрепи активно инициативата  Операция „Жълти стотинки“, която има за цел да подпомогне новите обитатели на“ Малката къща“, която предлага временно отглеждане на изоставени бебета и дечица. До 19 ноември във всеки от магазините на Mr. Bricolage ще бъдат разположени касички, където клиентите могат да пуснат своето ресто или желаната от тях сума. Тази година Mr. Bricolage предварително се ангажира с удвояването на събраните средства.
Операция „Жълти стотинки“ се провежда за трети път у нас. Разработена е от VIVACOM по френски модел и има за цел да подпомогне функционирането на Малката къща, където децата получават индивидуална грижа и внимание в среда близка до семейната. Инициативата се осъществява под почетния патронаж на посланика на Република Франция у нас Н.Пр. Филип Отие.
„За нас от Mr. Bricоlage е чест да подкрепим тази отговорна и много важна инициатива, защото това е начин да изразим своята социална и гражданска позиция по темата. Вярваме, че тази година с помощта на всички наши приятели и клиенти ще съберем още по-голяма сума, която ще бъде използвана за подкрепа на Теди, Нели, Ели, Коко и Ади, които са новите обитатели на „Малката къща“ в кв. Княжево. Още от сега се ангажираме с удвояването на събраната сума, защото знаем, че за тези деца жълтите стотинки означават жълтици“, споделя Ралица Станоева, Ръководител маркетинг комуникации на  Mr.Bricolage.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване