10/17/12 15:41
(http://radiomilena.com/)

Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgas

gv 237x300 Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria BurgasВаучери с реална парична стойност ще бъдат раздавани на жителите на Бургас. Отпечатаната шопинг валута наподобява банкнота от 5 лв. и има същата покупателна стойност. Всеки, който се сдобие с такива, ще може да пазарува с тях в най-големия мол на южното Черноморие – Galleria Burgas.
Четирите хиляди ваучера вече се разпространяват сред минувачите по пешеходната зона на Бургас и в избрани комплекси в пиковите часове на деня.  Шопинг валутата на Galleria важи във всички магазини на мола, предлагащи модни продукти: дрехи, артикули и аксесоари, козметика, бельо, бижута, обувки, очила и др., както и в Carrefour в Mall Galleria Burgas. Единственото условие е клиентът да е закупил продукти на стойност поне 25 лева на една касова бележка.  Например, ако сумата на покупката е 30 лева, клиентът плаща 25, а останалите 5 се доплащат с ваучера. Предварително ваучерите трябва да се подпечатат на бюро “Информация” в сградата. Един ваучер може да се използва само за една касова бележка. Един клиент може да използва неограничен брой ваучери.
Кампанията стартира в Galleria Burgas преди няколко дни и ще приключи на 20 октомври. Общата инвестиция в проекта е 30 000 лева. Проектът е изцяло финансиран от бургаския мол. Чрез него търговско-развлекателният център поставя силен старт на есенния шопинг сезон, с цел да увеличи оборотите в търговските обекти, подпомагайки своите наематели. Ползата за потребителите е очевидна и дава допълнителни предимства за шопинг при атрактивни условия.

 Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgas

bookmark Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgassvejo Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgasgoogle Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgasdelicious Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgasstumbleupon Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria Burgasfacebook Пари във вид на ваучери раздава мол Galleria BurgasСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване