10/20/12 10:27
(http://radiomilena.com/)

Станишев: Срам ме е от много неща

stanishev Станишев: Срам ме е от много нещаПри последните избори станахме свидетели на безобразни практики. Това каза президентът на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев, при откриването на международната конференция „Европейски стандарти и добри практики за провеждане на избори: изостава ли България?”, предаде КРОСС.

Форумът се организира от Делегацията на българските социалисти и Делегацията на ДПС в Алианса на либералите и демократите за Европа в ЕП. Станишев заяви, че допреди две години не е могъл да си представи, че в България ще се проведе такава конференция, с такова съдържание. „При последните избори станахме свидетели на безобразни практики. Изборното законодателство беше прието на тъмно, в часове преди Коледа“, каза Станишев.

„В България добре знаем, че няма закон срещу беззаконието. Колкото и добро да е законодателството, ако няма воля да се спазва законът, тогава могат да се случат всякакви безобразия и те се случиха на последните местни и президентски избори. Масови бяха сигналите за купуване на гласове, за подмяна на изборния резултат. Никога в България не е имало толкова много невалидни бюлетини”, посочи Станишев.

Министърът на вътрешните работи на България, който трябва да е гарант на законността на изборния процес, беше председател на предизборния щаб на управляващата партия.

Срам ме е от много неща, които се случват в България, каза той и припомни случая с полицейския протест и недопускане на представители на БСП да участват с коментари по темата.

 Станишев: Срам ме е от много неща

bookmark Станишев: Срам ме е от много нещаsvejo Станишев: Срам ме е от много нещаgoogle Станишев: Срам ме е от много нещаdelicious Станишев: Срам ме е от много нещаstumbleupon Станишев: Срам ме е от много нещаfacebook Станишев: Срам ме е от много нещаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване