11/11/12 12:03
(http://radiomilena.com/)

Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/

Официално започна кампанията по разпространението на новото имиджово видео за България. Позитивните послания от САЩ, Франция, Индия, Италия, Холандия, Русия, Перу, Румъния, Литва и други ще обиколят света с помощта на социалните мрежи и каналите за видео споделяне, предаде КРОСС.

Чували ли сте някога чужденец да говори на български? Не ви ли става винаги приятно от този факт? А представете си този човек не само да говори на български, но и да сподели колко много обича България! Ето това определено си заслужава да бъде видяно и споделено. С кампания“България за другите“ бяха събрани (непрофесионални) клипчета с чужденци, които набългарски споделят какво най-много харесват в България.
Целта е това видео послание, чрез мащабна инициатива да се разпространи сред всички медии и социални мрежи тук и сред българските такива в чужбина. Неговото съдържание е от 15 специално подбрани клипове на чужденци, които в рамките на 30 секунди споделят нещо положително за страната ни на български език. Идеята е да се създаде иновативно видео лого на България.
Финалният клип започнa своето разпространение в социалните мрежи, каналите за видео споделяне и мрежата от партньорски организации и общности на фондацията по целия свят на 31 октомври 2012! Вече хиляди последователи има позитивната видео визитка на България!

Видеото е много позитивно, цветно, младежко и пълно с ентусиазъм. Събрало е в себе си прекрасните български послания на чужденци от САЩ, Франция, Индия, Италия, Холандия, Русия, Перу, Румъния, Литва и други.

2 Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/

 Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/

bookmark Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/svejo Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/google Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/delicious Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/stumbleupon Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/facebook Ново видео послание за България ще обиколи света /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване