11/20/12 16:46
(http://radiomilena.com/)

Предстоятелят на Руското подворие посети манастира в Поморие

21 1024x731 Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Поморие

На  19 ноември 2012 година в манастир „Св. Георги Победоносец” Поморие на официално посещение бе представителя на Московския и на цяла Русия патриарх у нас – предстоятелят на  Руското  подворие, игумен Филип Василцев.

Ръководството на монашеското братство, начело с игумена на манастира архимандрит Иеротей, посрещна високия гост по установения протокол на Българската православна църква. Той бе придружаван от Президента на християнската фондация „Патлейна”, арх. Кръстан Нешев и Председателят на Съюза на българските архитекти Георги Бакалов, съобщиха от пресцентъра на манастира.

В хода на разговорите са засегнати теми относно развитието на религиозния туризъм и обслужването на руските поклонници, за които представлява несъмнен интерес единствения действащ по българското черноморие мъжки манастир.

На срещата присъстваха арх. Камен Шипков – председател на новосъздадения в Поморие клъстър „Черноморски път” и г-н Черньо Чернев – съветник по протокола и международните контакти.

31 1024x731 Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Поморие

 Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Поморие

bookmark Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Помориеsvejo Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Помориеgoogle Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Помориеdelicious Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Помориеstumbleupon Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в Помориеfacebook Предстоятелят на  Руското  подворие посети манастира в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване