11/27/12 23:10
(http://www.klassa.bg/)

Банско става столица на спортните танци

Над 280 състезатели отсядат в хотел Флоримонт през уикенда

Зимната столица на Балканите - Банско, става столица на спортните танци на 1 и 2 декември в хотел Флоримонт, където ще се проведе първото в историята Първенство от Републиканската ранг листа по Спортни Танци. Амбициозният проект на Българска Федерация СТ, Община Банско и КСТ „Импулс“ ще даде среща на най-добрите двойки на България в най-високите класове.

Топдвойките на България и националния отбор ще направят първа проверка от новия състезателен сезон. Основен партньор на събитието е хотел „Флоримонт“ Банско. Турнирът за Купа Банско 2012, който е под патронажа на кмета на града г-н Георги Икономов, ще се проведе в десет категории и осем възрастови групи. Оценките ще бъдат давани от най-титулуваните съдии на БФСТ и такива с лиценз от Международната Федерация / WDSF /. Над 280 състезатели вече са потвърдили участието си в турнира. Те идват от 20 града от цялата страна.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване