12/02/12 21:49
(http://radiomilena.com/)

Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

20121202194710 2 Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

Несебърското читалище „Яна Лъскова 1905″ спечели сърцата на поморийци. В концерта-спектакъл “Никулден в Несебър”, по идея на Миглена Щерионова, публиката изригна с безборйните си аплодисменти към хора за гръцки песни „Месамбрия“ с рък. Вера Александрова и ансамбъл „Слънчев бряг“ с рък. Денислав Кехайов.
Повече от час звучаха любими гръцки песни на няколко поколения в изпълнение на  един от най-колоритните състави в община Несебър, носител на различни престижни награди от фестивали във Варна, Велико Търново, Свиленград, Комотини – Република Гърция, Поликастро и др.
Спектакълът бе организиран от община Поморие и читалище „Просвета 1888″. В края на спектакъла  на театралната сцена беше поднесена кошница с цветя от кмета на Поморие Иван Алексиев.

201212022008111 Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

201212022025101 Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

Откъси от концерта може да видите тук:

2 Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

 Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/

bookmark Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/svejo Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/google Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/delicious Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/stumbleupon Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/facebook Несебър пее и танцува на поморийска сцена /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване