12/04/12 09:26
(http://radiomilena.com/)

Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ-Бургас

ludiev 199x300 Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ БургасОбщинските съветници от ГЕРБ-Бургас преизбраха Димитър Людиев за водач на групата на свое събрание. Людиев беше единствената номинация и единодушно получи подкрепата на колегите си.

През новата година негови заместници ще бъдат Руслан Карагьозов и Илиана Гъбева. Те поемат постовете след мандати на Жечо Станков и Красимира Маркович.

Избори за ръководство на групата съветници в Бургас се провежда всяка година.

 Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургас

bookmark Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургасsvejo Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургасgoogle Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургасdelicious Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургасstumbleupon Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ Бургасfacebook Преизбраха Димитър Людиев за водач на общинските съветници от ГЕРБ БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване