12/10/12 17:08
(http://www.klassa.bg/)

"Уникредит Лизинг" стана лизингодател на годината в автомобилния бранш


“УниКредит Лизинг” беше избран за "Лизингодател на годината” в автомобилния бранш, съобщиха от „Уникредит Булбанк“. Призът прие по време на официалната церемония Румен Иванчев, главен изпълнителен директор на дружеството. Кампанията има около 10% от обема на лизинговия пазар на леки автомобили у нас. По данни на БНБ към септември 2012 г. той възлиза на 101 млн. евро.
По време на церемонията главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян връчи наградата в категорията „Еко автомобили” на Opel Ampera.

В последния месец на годината “УниКредит Лизинг” дава възможност на клиентите си да закупят градски тип автомобил на промоционални цени и лихва от 4.9%. Предложението е валидно до края на месец декември и от него могат да се възползват само клиентите на “УниКредит Булбанк”. Лизинговата компания освен това предлага и специалният лизинг за чужди граждани за покупка на автомобил. При условие обаче те вече да притежават имот в България.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване