12/13/12 11:54
(http://radiomilena.com/)

6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейн

09 300x200 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейн„Сигурността в Черно море е на високо ниво заради професионализма на служителите от Граничните  полиции на   Турция, Румъния, Русия, Украйна, Грузия и България“. Така кметът на община Бургас Димитър Николов приветства участниците в 13-та среща на лидерите на Граничните брегови охрани от Черноморския басейн в КЦ “Морско Казино“.

„Съществуват отлични възможности за паралелно развитие на морските области по цялото крайбрежие на Черно море в близкото бъдеще. Важна роля в тези процеси имате и вие, тъй като сигурността е важно условие за тяхното успешно осъществяване“, допълни кметът Николов.

Участниците в 13-та среща на лидерите на Граничните брегови охрани от Черноморския басейн разгледаха с интерес експозицията  „Макети на кораби“, предоставени от Бургаската и Варненска корабостроителница и годишната изложба на бургаските фотографи.

Представители на Гранична полиция от Румъния, Русия, Украйна, Грузия, Турция и България засадиха ритуално 6 кедъра в Морската градина.

В израз на гостоприемство кметът  Димитър Николов им пожела да посещават Бургас достатъчно често, за да се грижат за дръвчетата.

 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейн

bookmark 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнsvejo 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнgoogle 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнdelicious 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнstumbleupon 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнfacebook 6 кедъра засадиха представители на Граничните брегови охрани от Черноморския басейнСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване