12/13/12 23:33
(http://radiomilena.com/)

За наградите на Никулден

0011 1024x685 За наградите на Никулден

На 6 декември 2012 г. Читалище “Просвета 1888” организира традиционата Никулденска вечеринка със съдействието на Интерхотел “Поморие”.

На Никулден майстор- готвачите си оспорват благородното право да се нарекат “Майстор на годинта” в приготвянето на рибни ястия – шедьоври на кулинарното изкуство. Тази година в конкурса се представиха майстор-готвачите на хотел “При американеца”, хотел “Сейнт Джордж”, ресторант “Свети Никола”, хотел “Парадайс”, ресторант “Чичовци”, хотел “Пенелопа палас”, хотел “Токалиев”, Интерхотел “Поморие”, които дариха приготвените от тях блюда. Присъстващите имаха възможност да дадат своите оценки чрез гласуване.

 

І-во място за хотел “Пенелопа палас”

ІІ-ро място зо ресторант “Чичовци”

ІІІ-то място за ресторант “Свети Никола”

 

Призът “Мистър паламуд” – 2012 бе връчен на Щерион Калафоров, който получи като награда от Туристическа фирма “Зефир” двудневна екскурзия до Турция.

0021 1024x685 За наградите на Никулден

003 685x1024 За наградите на Никулден

004 685x1024 За наградите на Никулден

 За наградите на Никулден

bookmark За наградите на Никулденsvejo За наградите на Никулденgoogle За наградите на Никулденdelicious За наградите на Никулденstumbleupon За наградите на Никулденfacebook За наградите на НикулденСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване