12/13/12 12:12
(http://www.klassa.bg/)

Символи Крион – самостоятелна изложба живопис на Снежана Петрова

Картините на Снежана Петрова сякаш са полет към звездното небе, към безкрая на вселената. От тях блика светлината на далечни планети. Те са като видения от други светове. Гледайки картините на Снежана се докосваме до едни непознати измерения – далечни в безкрая на космоса, но и близки, които човешката душа вижда в сънищата и мечтите си... Рисувани с пръсти и длани  и най-вече със сърце, картините са стоплени от космическа любов към всичко създадено от Бог.
Едновременно се потапяме в макрокосмоса на човешката душа, които удивително си приличат. Те носят послание за по-красив, по-добър свят, в който пътеводна светлина е любовта... Една нарисувана космическа любов – това са картините на Снежана Петрова. В това разнообразие от нарисувани знаци, каквито се откриват във всяка картина, като очи, точки и кръгове се крие възхитително символно богатство. Действително пространствените съчетания пораждат специфична символика, която се мени при продължително наблюдение...
В нашето общество 90 % от хората мислят негативно. Това създава неблагоприятно енерго-информационно поле около нас и понякога колкото и да искаме да сме позитивни ,това ни влияе. Кристалите представени тук са като прозорци, изпълнени със светлина в това негативно поле.
Когато полето около нас  се   насити с вибрация, от нас зависи накъде ще насочим нашата мисъл,  енергия и сила.
Ние сме много щастливи ,че в този момент имаме помощта на възнесените учители и чрез кристалите на Божествената Реалност
В този смисъл Снежана Петрова се проявява като  проводник  на  Божествената светлина и Любов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване