12/15/12 15:05
(http://www.klassa.bg/)

Започна събирането на снимки за най-голямата усмивка

Събирането на снимки за изработването на най-голямата усмивка на света започна. Кампанията е под надслов „Подари усмивка на България” и е организирана от соковете Prisun.

Целта на тази кампания е да опита да вкара България в книгата на рекордите „Гинес” като държавата с най-голямата усмивка и да донесе положителни емоции на българите.

Събирането на усмивки ще става чрез специално създадено приложение на страницата на соковете Prisun в социалната мрежа Facebook на адрес www.facebook.com/PrisunBg. Като качи своя усмихната снимка, всеки ще може да се включи в създаването на най-голямата усмивка на света и да подари положителната си емоция на цяла България. Освен това всяка седмица една от качените в приложението усмивки ще печели по един фотоапарат със специална функция за снимане на усмихнати лица.

„Подари усмивка на България” се организира по повод новото „усмихнато” лице на соковете Prisun. „Подари усмивка” вече е посланието на пазарния лидер в сегмента на тихите напитки към неговите клиенти и към цялата страна. Освен с нови етикети, соковете Prisun вече ще се отличават и с нова форма на бутилките, за да са по-удобни за всекидневна употреба.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване