12/17/12 22:29
(http://www.klassa.bg/)

БНР с награда за отразяване на социалния диалог в МВР

Българското национално радио /БНР/ спечели голямата награда в раздел "Радио" за отразяване на социалния диалог в МВР. Репортерът Николай Христов беше награден от председателя на Синдикалната федерация на служителите в МВР Валентин Попов.

Валентин Попов посочи, че през изминалата година БНР е сред водещите медии, които най-активно и най-обективно са отразявали проблемите на редовите служители от системата на МВР, както и водения социален диалог с ръководството на министерството.

От Синдикалната федерация уточниха, че се надяват коректното им партньорство с БНР да продължи успешно и през 2013г., като допълниха, че проблемите на полицаите у нас, са сред най-важните теми обсъждани в обществото.


Журналистът Николай Христов е сред най-утвърдените имена, отразяващи криминалния ресор и работата на вътрешното министерство у нас. Христов се присъедини към екипа на програма „Хоризонт“ през 2011г. Автор е на книгата с разследвания „ Афера“, заедно с журналистиката Богдана Лазарова, която в момента е началник на кабинета на председателя на Върховния административен съд – Георги Колев.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване