12/18/12 15:47
(http://www.klassa.bg/)

Philips с монитор за работещите хора

Холандският технологичен производител Philips представи новия си монитор LCD Philips AMVA, предназначен основно за работещите хора.

Моделът е снабден с вградени камера и микрофон, която помага на служителите да се свързват с колегите и клиентите си. Интегрираната в монитора технология предлага ярки изображения, които карат видеоконференциите да изглеждат максимално реалистично.

Новият 27-инчов AMVA дисплей поддържа стандартните офис приложения, но също така осигурява и възможност за използване на професионални графични приложения, изискващи работа в детайли, като например професионалното редактиране на снимки.

Благодарение на усъвършенстваната SmartErgo стойка, която може да се настройва до 15 см на височина, мониторът на Philips може да бъде нагласен в удобно зрително положение.

Наред с наличния HDMI порт за универсална цифрова връзка, моделът разполага и с DisplayPort – стандарт за връзка с PC, който поддържа кабели с дължина до 15 метра и скорост на предаване на данните от 10.8 GBit/sec. Така могат се постигат много високи скорости на опресняване на картината.

Мониторът ще бъде наличен у нас през 2013 г. на крайна цена от 749 лв.
















iNews.bg






Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване