12/18/12 10:40
(http://www.klassa.bg/)

YouTube с приложение за обработка на видео

Притежаваният от Google сайт за видео споделяне YouTube показа свое мобилно приложение за записване на редактиране на видео файлове, информира DigitalTrends.com

С апликацията, която е достъпна през iOS устройствата на Apple (iPhone, iPad), потребителят ще може да заснема и да редактира видеото, без да му се налага да носи скъпа техника за снимане.

Макар, че не може да се сравнява със сложните за работа и скъпи програми за видео обработка като Final Cut Pro or Adobe’s Premiere Pro, приложението на YouTube разполага с полезни функции за стабилизиране на екрана, и корекция на основните цветове.

Наред с това YouTube Capture е удобство за всички, които обичат да споделят заснетото с приятели. С едно натискане на съответния бутон видеото, което сте направили, ще бъде споделено в YouTube, Google+, Facebook или Twitter.

Приложението разполага и с екстри, като функционалности за добавяне на музика към видеото, както и с приложен списък с предварително зададени саундтраци. Слабост тук е, че поставеният саундтрак се наслагва върху оригиналния звук на видеото и така често се получава какофония, като за момента няма адекватен редактор за редакция на оригиналния звук.



Видеото може да изгледате Тук




















DigitalTrends.com
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване