12/20/12 06:57
(http://radiomilena.com/)

Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворени

zima3 Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениОбстановката в община Поморие остава усложнена в следствие на обилния снеговалеж и силен вятър, съобщи кметът Иван Алексиев, който свика кризисния щаб за борба с бедствията. В момента основните улици в Поморие се почистват и опесъчават. Пътните участъци Поморие – Бургас и Поморие – Сл. бряг са трудно проходими от навяванията и заледяванията. До къмпинг Европа няколко коли са закъсали и блокирали движението, което наложи  на изхода на Поморие да има полицейски патрули, които връщат превозните средства.
Пътната мрежа в населените места на общината се почиства, но от снегонавяванията движението е почти невъзможно. Училищата, с изключение на Поморие, са затворени и децата са пуснати в „дървена ваканция“. Няма населени места с нарушено електрозахранване.
Според метеопрогнозата студеният фронт над общината ще отмине в петък. Повече за прогнозата може да видите тук!
http://www.yr.no/kart/#lat=42.55882&lon=27.64393&zoom=7&laga=nedb%C3%B8r&proj=900913

http://www.yr.no/place/Bulgaria/Burgas/Pomorie//

Очаквайте още подробности за обстановката в общината!

 

 Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворени

bookmark Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениsvejo Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениgoogle Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениdelicious Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениstumbleupon Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениfacebook Обстановката в община Поморие е усложнена, изходите на Поморие са затворениСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване