12/21/12 14:15
(http://radiomilena.com/)

EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализира

evn1 EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираКъм 16.00 ч. на 21.12.2012 г. ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България е вече стабилизирана. Към момента екипите на EVN България отстраняват аварии за 25 населени места като до края на деня се очаква този процес да приключи. Екипите на дружеството са в готовност в случай, че за някои населени места се наложи възстановителните дейности да продължат и на 22.12.2012 г.

 EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализира

bookmark EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираsvejo EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираgoogle EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираdelicious EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираstumbleupon EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираfacebook EVN: Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България се нормализираСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване