12/27/12 09:38
(http://radiomilena.com/)

Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средства

pojar 2 300x225 Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваОт ГД Пожарна безопасност и защита на населението съобщават, че Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средства. В периода от 22- ри до 26 декември огнеборците са се отзовали на 431 сигнала, от които 263 пожара и 138 аварийно спасителни дейност, предаде КРОСС. Панчева посочи, че най – честите инциденти по празниците са пожари в жилищни сгради. Огнеборците са се отзовали на 63 пожара в жилищни сгради, като всичките са с преки материални щети. От ГД Пожарна безопасност и защита на населението съобщават, че Основната причина за битовите пожари е човешка небрежност.

 Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средства

bookmark Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваsvejo Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваgoogle Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваdelicious Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваstumbleupon Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваfacebook Коледните празници са преминали без инциденти с пиротехнически средстваСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване