12/28/12 13:18
(http://radiomilena.com/)

Среща за развитието на религиозния туризъм

210 Среща за развитието на религиозния туризъм

Кметът на община Поморие Иван Алексиев, прие в своя кабинет Игумена на манастира „Св.вмчк Георги Победоносец”, Н.В. Преподобие архимандрит Иеротей и неговия съветник по Протокола и международните контакти, съобщиха от пресцентъра на манастира.

След размяната на новогодишни подаръци, двете страни разискваха бъдещите съвместни културни мероприятия през Новата 2013 година. Действащия мъжки манастир е единствен по българското черноморие и е естествен притегателен център за развитието на религиозния туризъм. Двете страни споделиха, че това направление е  новото име на европейската ваканция в очакване за   значителни валутни приходи за региона.

Положително бяха оценени  през изминалата година чествания на  религиозни празници, както и организираните от манастира  неделни училища. По разискваните двустранни въпроси бяха приети съответните решения. Които са една  стабилна  основа за бъдещето на община Поморие в утвърждаване на християнството. Тази невидима през вековете нишка, съхранила българската държавност. За да я има днес и в бъдеще нашата родина България.

 Среща за развитието на религиозния туризъм

bookmark Среща за развитието на религиозния туризъмsvejo Среща за развитието на религиозния туризъмgoogle Среща за развитието на религиозния туризъмdelicious Среща за развитието на религиозния туризъмstumbleupon Среща за развитието на религиозния туризъмfacebook Среща за развитието на религиозния туризъмСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване