01/06/13 15:06
(http://www.klassa.bg/)

Продължава издирването на италианския моден стилист, мистериозно изчезнал край Венецуела

Съдбата на италианския моден стилист Виторио Мисони, съпругата му и още 4 души е неизвестна трети ден, след като в петък двумоторният им самолет им изчезна от радарите край архипелага Лос Рокес, предаде Би Би Си. Самолетът е летял за Каракас. Лос Рокес обхваща няколко десетки острови, намиращи се на 150 км от брега на Венецуела и е много популярна туристическа дестинация. В спасителната операции венецуелските власти са ангажирали няколко граждански самолета, хеликоптери и морски съдове.
Точно преди пет години на 4 януари 2008 г. над архипелага изчезва друг самолет с 8 италианци. Спасителите намират само тялото на втория пилот. Причините за инцидента и до днес са неясни.
59-годишният Виторио Мисони е син на Отавио Мисони, основател на модната къща. Той е прекарал с жена си и още двама приятели новогодишните празници на островите.
В.“Кориере дела сера“ съобщава, че изчезналият самолет с Мисони е бил произведен през 1968 г. и е управляван от 72-годишен пилот.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване