01/07/13 13:20
(http://www.klassa.bg/)

Георги Кадиев: Столична поликлиника рекламира ГЕРБ

Общинският съветник от БСП Георги Кадиев съобщи, че в описанието на предлаганите услуги от столична поликлиника в сайта й се разчита абревиатурата на управляващата партия.
В сайта на ХХ ДКЦ-София се вижда изписан от първите букви на всеки ред с удебелен шрифт и главни букви текстът "ГЕРБ" вертикално и както отбелязва общинарят - подобно на Азбучна молитва.
Подобен вид пропаганда в общинско лечебно заведение е недопустима и уронва престижа на тази институция, категоричен е Кадиев. Той изтъква още, че тя е забранена от Наредбата за обществения ред на територията на Столична община.
Във връзка с абревиатурата червеният общински съветник е подготвил питане до кмета Фандъкова за нейните действия по въпроса.
Считам, че това грубо нарушение на наредба на СОС, но и тежък морален инцидент. Пациентите на нито едно лечебно заведение в страната не би трябвало да се делят по политическа принадлежност, нито да бъдат политически агитирани при посещение в болниците, убеден е Кадиев.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване