01/07/13 11:41
(http://radiomilena.com/)

Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3

71 Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3

Кастингите на „Бургас Търси Своя Талант 3″ ще се проведат в Зала 1 на Младежки Културен Център – гр.Бургас на 19-ти и 20-ти януари 2013-та от 12:00 часа.Записването става и на място!Общият брой записали се онлайн участници надхвърля 100 и вече всеки един от тях има номер, който ще получи в деня на кастинга.Към Георги Мазев- J.J. , Вяра Пантелеева и Део се присъедини Big Sha a.k.a. Мишо Шамара, подкрепяйки формата и организаторите от FaceStars. Освен видео материалите от известните личности, които можете да видите в официалния сайт http://www.burgas-talant.com , другият раздел от менюто носи името „Видео Надпревара“, чрез който участникът с най-много харесвания на домашен двуминутен клип, изпратен на face_stars@abv.bg , в който отговаря на въпросите от формуляра и показва част от таланта си, отива директно на Първи Малък Концерт без да се явява на кастинг.
Подробности за всичко около конкурса можете да намерите в официалният сайт, както и на страницата във Facebook ( http://www.facebook.com/burgas.talant3 ).

 Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3

bookmark Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3svejo Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3google Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3delicious Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3stumbleupon Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3facebook Кастингите на Бургас Търси Своя Талант 3Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване