01/08/13 16:20
(http://www.hsnovini.com/)

Благотворително: Събрана е сумата за ин витро процедура на димитровградско семейство

Семейство Стефанови

Необходимата сума за извършване на ин витро процедура на семейство Антоанета и Валери Стефанови от Димитровград е изцяло събрана. Осемте хиляди лева са осигурени благодарение на стартиралата в края на миналата година дарителска кампания „Дари Рождество”.

3 505 лева бе събраната сума от продадени билети и покани, преводи по откритата дарителска сметка и дарения от кутиите на благотворителния Рок–концерт, който се проведе на 21 ноември, миналата година. Местна политическа коалиция се включи в каузата като дари 838 лева. В кампанията се включиха и служители на общинската администрация в Димитровград. Те събраха 360 лева, отчетоха от местната фондация „Подари усмивка”. В благотворителната кампания се включи и семейство от Пловдив, което е привело оставащата сума от 2 500 лева.

До края на седмицата ще бъдат събрани и отворени всички дарителски кутии на кампанията, от детски градини и институции в града. Според желанието на Антоанета и Валери, събраната над 8 000 лева сума ще бъде дарена на фондация „Искам бебе”, която подпомага семейства с репродуктивни проблеми.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване