01/08/13 11:51
(http://radiomilena.com/)

Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимо

semerdjiev 300x182 Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоВсичко около апартамента ми в Несебър е ясно, прозрачно и проверимо. С тези думи шефът на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев коментира грешката в данъчната си декларация. Обяснил съм всичко на сайта на Сметната палата.

Жилището е закупено през декември 2011 и в края на месеца е продадено. Аз затова и заявих, че нямам нищо ново. Всички плащания, които са правени в този период, са от заплатата и банковата ми сметка, подчерта той.

Семерджиев посочи, че не е обявил движения на пари, каквото е изискването на Сметната палата. Може би трябваше да ги обявя, каза още шефът на регулатора и добави, че вече е представил доказателства защо не го е направил.

Вчера стана ясно, че председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев не е посочил в декларацията си пред Сметната палата покупка и продажба на апартамент в Несебър от 168 кв. м. с паркомясто, както и задължение към банка в размер на 90 000 евро, обезпечено с ипотека върху апартамента.

 Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимо

bookmark Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоsvejo Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоgoogle Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоdelicious Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоstumbleupon Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоfacebook Семерджиев: Всичко около апартамента в Несебър е ясно, прозрачно и проверимоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване