01/18/13 15:47
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Без асфалт няма ядене



"За мен не е новина, че сме много по-добри от правителството на Станишев, въпросът е да станем много, много по-добри". Това е заявил премиерът Бойко Борисов на правителственото заседание в сряда, става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на Министерски съвет.

Заседанието започва в присъствието на Комитета за зелени алтернативи, които подкрепиха правителството срещу изграждането на АЕЦ "Белене".

"Много здраве на господин Станишев, основна роля в оттеглянето на RWE от Белене изиграха "Зелените" в Германия и "Зелените" в България. Направете всичко възможно този проект да не се случи и както имахме едни и същи позиции за шистовия газ, както имахме едни и същи позиции за генно-модифицираните организми, за тютюнопушенето, за АКТА, така нека заедно да спечелим този референдум, който да бъде "не" на АЕЦ "Белене" и "не" на затриването на района. Нека и ние не сме най-бедните, както в момента районът около Козлодуй, Видин и Монтана. Аз идвам оттам, тръгнах 02:30 часа тази нощ, за да съм тук в 09:30 часа", казва Албена Симеонова, биоземеделец от Северозападна България, по време на заседанието. "Трябва да се правят пътища, Лили. Така че асфалт не се яде, но без асфалт няма ядене", коментира изказването й премиерът Бойко Борисов.


www.novini.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване