01/27/13 08:58
(http://radiomilena.com/)

Започна първият в най-новата история на България референдум

Българските граждани гласуват днес на референдум с въпрос “Да се развива ли ядрената енергетика на Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала”. Гласуването на националния референдум започна от 06:00 часа сутринта и продължава до 19:00 часа.

В община Поморие са взети всички мерки, почистени са пътищата до различните населени места от общината и не е имало проблеми с отварянето на секциите. Според Кмета Иван Алексиев , цитиран от агенция Фокус , членовете на ДПС на секциите по места са отсъствали сутринта, но има кворум и навсякъде са отворили нормално.

1.6% е средната избирателната активност за Бургаска област като са гласували 5671 души до 10.00ч, На  територията на Област Бургас всички избирателни секции са отворени. Няма сигнали за жалби или каквито и да било други проблеми свързани с изборния процес. Според председателя на РИК Елка Стоянова най-вероятно няма да се удължава изборния ден след 19.00 ч тъй като секциите, които не са отворили навреме са в малки села с малко избиратели.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване