02/07/13 18:30
(http://www.klassa.bg/)

Анджела Кларк отново на български с "Аз обичам Вегас"

Ако трябва да избера две неща, които искам най-много в живота си, това са: 1) да се преместя в Ню Йорк, и 2) да излизам с рок звезда. Не искам чак толкова много, нали?
И всичко това се случва на Анджела Кларк, героинята на Линдзи Келк от поредицата й „Аз обичам...”. Тя всъщност изживява моите мечти. Първоначалната ми реакция: „Каква тъпа крава!”. Завистта е ужасно нещо, още повече, ако завиждаш на литературен герой. Следващата реакция: „Добре, да видим какви ще ги забърка тази?”.
Няма да преразказвам предишните книги – „Аз обичам Ню Йорк”, „Аз обичам Холивуд” и „Аз обичам Париж”, а ще говоря направо за новата - „Аз обичам Вегас”. Анджи е известна на феновете си като момиче, което лесно се забърква в проблемни ситуации, и в тази част от поредицата положението не е по-различно. При чиклит героините винаги има опасност да станат досадни и предсказуеми след първата книга, но Келк някак си успява да съхрани Анджела свежа. А и поддържащите герои – невероятната Джени и супермоделът Сейди – също са брилянтно представени.
Линдзи Келк успява да разкаже така случващото се в живота на Анджела, че човек забравя за нелогичните събития, които се срещат често в чиклит книгите, и оценява с чисто сърце умението й да поднесе една забавна, развлекателна история.
„Аз обичам Вегас” е увлекателна книга, с която можеш да се оттеглиш в ароматната вана за един-два часа и да забравиш за истинския живот. И просто да се наслаждаваш.
Най-хубавото нещо в нея е, че Линдзи Келк е успяла да я „откъсне” от проклятието на поредиците. Може да я възприемете и като самостоятелен роман, достатъчно силен и ярък сам по себе си. Сюжетът е напълно непредсказуем (за малко да изпусна книгата във ваната при един такъв обрат), героите са страхотни, а великолепното място, на което се вихрят събития – о, Лас Вегас! – определено е победител.
Смях се, задавях се и пак се смях. В „Аз обичам Лас Вегас” има всичко, което един „момичешки” роман трябва да има. Поздравления, Линдзи Келк. Давай насам „Аз обичам Лондон”...
Източник: Lindsay Cochrane, Judgingcovers.co.uk

Каквото се случва във Вегас, остава във Вегас!
След самостоятелния си роман „Нещо неприлично скъпо” Линдзи Келк отново се завръща към любимата на читателите серия „Аз обичам...”. След „Аз обичам Ню Йорк”, „Аз обичам Холивуд” и „Аз обичам Париж” този път историята отвежда Анджела Кларк в Лас Вегас.
Тя тръгва за Града на забавленията и хазарта, но ще уцели ли джакпота?
Анджела обича Ню Йорк. А още повече – Ню Йорк с Алекс. Тя е британка, покорила Голямата ябълка. Но освен това е и британка, останала без работа и... без виза. И точно тогава, малко преди Коледа, имиграционните я предупреждават, че трябва да напусне САЩ само след месец.
Има само два начина да остане в любимия си град – да си намери работа или съпруг. И то спешно! А не е много сигурна, че гаджето й Алекс ще откликне с ентусиазъм на предложението й за брак.
Женски уикенд във Вегас с най-добрата й приятелка Джени е идеалният начин да забрави поне за малко проблемите си.
От минутата, в която пристигат, Анджела е понесена във вихъра на коктейлите, дръзките тоалети, купоните до зори. В света на хазарта и блясъка Анджела се оказва забъркана в повече неприятности, отколкото си е представяла, че е възможно да съществуват. А черешката на тортата се оказва неочаквана среща в сватбения параклис…

Всеки знае, че каквото се случва във Вегас, остава във Вегас!
Но дали наистина е така?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване