02/19/13 19:14
(http://www.hsnovini.com/)

Трети ден масов протест. Хасково и Димитровград не се отказват

И днес хасковлии протестираха

Хасково не се отказа да протестира и днес. Стотици граждани се стекоха на сборния пункт на пл. „Свобода”, за да изразят за пореден път недоволството си. Преди да започне шествието към офиса на EVN протестиращите почетоха с едноминутно мълчание паметта на Апостола.

„16 години живея е Гърция и не съм плащал ток повече от 70 евро, тук сметката ми е 700 лв.”, заяви един от протестиращите.

„Ако не сме си взели поука и протестите са ни като тези от преди години, няма смисъл да сме тук. Трябва да сме постоянни”, допълни друг.

“Никъде няма да ходим, ще продължаваме с протеста”, отвърнаха участниците в шествието.

Протестни действия имаше и в Димитровград, където шествието тръгна от централния площад и продължи до пункта на полицията на изхода за Хасково, където имаше кратка блокада на движението. Протестиращите почетоха паметта на Васил Левски с падане на колене. После шествието отново пое към Димитровград. Дъждът отказа част от протестиращите, но голяма част продължиха към сградата на EVN. Там имаше близо 20 полицаи които охраняваха сградата. След като протестираха там хората тръгнаха и към сградата на общината, където също бяха разположени органи на реда. Димитровградчани скандираха недвусмислено “Утре пак”, което показваше, че няма да спрат с протестите.

Хасково Новини

Исканията на хората не се променят

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Димитровградчани протестираха мощно

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване