02/21/13 16:36
(http://www.klassa.bg/)

Костов подкрепи изказването на президента

"Вярна представа за това какво би трябвало да се направи в момента, откъде идва голямата причина за социалната криза - монополите и че трябва да се вземат мерки. Категорично се присъединяваме към него, че протестите на хората трябва да завършват с вандализъм". Така лидерът на ДСБ Иван Костов коментира изявлението на президента Росен Плевнелиев след приетата от депутатите оставка на кабинета "Борисов".

Костов подчерта, че няма по-важна задача от прозрачни избори. Той призна, че го смущава желанието на държавния глава за консултация с всички парламентарно представени партии, защото "има крайно екстремистки изхвърляния на някои партии".

"Изключително бързане - означава излагане на огромен риск на президентската институция. Президентът не трябва да бърза. Той трябва да прецени изключително много обстоятелства", коментира още лидерът на ДСБ.

"Щях да направя широки консултации с всички хора, които изразяват мнението на обществото". Така Костов отговори на въпроса какво би направил, ако беше на мястото на Росен Плевнелиев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване