02/23/13 09:29
(http://www.klassa.bg/)

Промяна в движението в София заради Патриаршеския събор

Въведена е промяна в организацията на движение в София заради провеждането на Патриаршески избирателен църковен събор, съобщиха от Столична община. От 8 ч вчера до отпътуване на делегациите на 27 февруари са забранени престоят и паркирането на ул. „Ген. Гурко” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Кн. Александър І”, от страната на хотела.

От 9 ч днес до 14 ч на 25 февруари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятието, на пл. „Св. Ал. Невски” и ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”.

От 12 ч днес до 6,30 ч на 24 февруари се забранява престоят и паркирането на ул. „Алабин” между ул. „Леге” и ул. Цар Калоян”, южната страна, а от 8 до 16 ч часа на 26 февруари - на ул. „Милин камък” между бул. „Свети Наум” и бул. „Джеймс Баучър”.

От 17 до 21 ч днес, от 5 до 15 ч и от 18 до 21 ч на 24 февруари, както и от 8 до 13,45 ч на 25 февруари се забранява влизането на автомобили в двете посоки както следва:

- по ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г.С.Раковски”;
- по ул. „11-ти август” между ул. „Московска” и ул. „Оборище”;
- по ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св .Ал. Невски”.
















Столична община

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване